divendres, 30 de juliol del 2010

Obert per vacances

En aquestes dates molts blocs, d'una o altra manera, diuen que tanquen per vacances.
Molt bé, que carreguin piles i en tornar siguin novament una estrelleta més dins aquest univers virtual dels blocs.

Jo m'enduc, allà on vaig, el portàtil. Esta clar que com que no hi haurà grans vols transoceànics ni d'altres itineraris on controlar el pes es faci imprescindible, no hi ha cap problema perquè així sigui.

I és que, més enllà de passejar-me per la blogosfera,  ja em resulta una eina del tot necessària -no imprescindible, tant se val- que és vàlida per a contenir mapes, diccionaris i tot allò tant i tant variat que es pot fer i veure en aquesta petita pantalleta. 

Anirem amunt i avall, d'ací i d'allà, sense grans distàncies, amb els portàtils a les sàrries de la burreta. La meva dona el seu, jo el meu.

De manera que, no caldria, però  poso el cartellet de "Obert per vacances".

I que tothom les passi el millor possible.

9 comentaris:

Clidice ha dit...

Bones vacances Xiruquero i que acumuleu molt material per oferir-nos! :) Abraçades per la senyora Kumbaià ;P

Gatsaule ha dit...

Et feia una mica de vacances "perpètues"... Deu voler dir que surts de nou de viatge, doncs que vagi molt bé, esperarem les cròniques i reflexions!

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Bones vacances per a vosaltres Clídice, que ja he vist al teu bloc que aneu moooolt lluny. Ja les hi passaré les abraçades a la senyora, però mira, venint de tu, me'n guardo alguna per a mi, que te n'has oblidat!

Xiruquero-kumbaià ha dit...

I m'hi pots fer de vacances "perpètues" Gatsaule, més ara que la mestressa ja és "classe passiva". Però mira, això de les vacances en aquest període és cosa encomanadissa i present "a per tot", com es diu per les comarques gironines. Però no, de viatge no, seran unes vacances de tast, si Déu vol, picar una mica d'aquí, una mica d'allà...

Salvador ha dit...

Nosaltres dos com que també ja som d'això que en dius tu "classes passives"..., que no m'agrada gens, perquè des que ho som, no parem...
Doncs nosaltres ens quedem de guàrdia a Barcelona i anirem alimentant els Blogs per tal que no defalleixin.
Encara tinc feina amb el passat viatge a Noruega que no acabo mai de penjar fotos... Encara que també vagi intercalant cosetes sobre l'actualitat calenta que tenim, entre toros i estatuts i la propera independència..., volia dir properes eleccions... el pensament m'ha traït.
Bon estiu per tots dos

La lectora corrent ha dit...

La majoria de la gent que fa un bloc no treballa fent el bloc, per tant, això que hi hagi blocs que tanquen "per vacances" em sembla curiós. Hi ha dies que jo hi posaria el contrari: "tancat per treball". Bon estiu, bones vacances i bon bloc.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Ai, ai, Salvador, vegila amb les traïcions del pensament…no fos cas que en resultés un article de la prohibició dels toros a Noruega i un altre de la bellesa dels fiords al Cap de Creus!
Bon estiu igualment!

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Crec que l’encertes, Lectora corrent, en matisar que “la majoria” no treballa fent el bloc. D’altres però, atesa la seva indubtable dedicació –i no parlo de blocs d’empresa- sembla que si que treballin en el bloc.
Gràcies, els meus bons desitjos per a tu, igualment.

Pere de can Peret ha dit...

Bones vacances i que siguin molt enriquidores.
Nosaltres a casa les comencem a l'agost, sense fer grans plans...també amunt i avall.