divendres, 13 de setembre del 2013

"Benvinguts a la Via de l'Ebre"

L'amic Pere de Can Peret, amb el seu darrer comentari, em recorda un magnífic article, en ocasió de la aleshores propera celebració de la Via Catalana per la Independència, que val la pena llegir amb atenció:

I certament, allí és el cerç, no el mestral.

4 comentaris:

Albert ha dit...

en tot cas, hem guanyat la Batalla de l'Ebre, i per sort, aquest cop pacífica. Com diu Titot .....amb un exèrcit que fa tres-cents anys que ens defensa i que gràcies a ell no hem estat destruïts com a poble. I aquest exèrcit es diu cultura i els nostres soldats són mestres, actors, escriptors, científics, investigadors, i els milers de milicians voluntaris de la cultura popular de cada poble i de cada barri.....
abraçades

Pere de can Peret ha dit...

Molt interessant l’article, amic Xiruquero. De fet al meu entendre, no són els únics del nostre país que estan oblidats de la mà de Déu o al menys no tant tinguts en compte a l’hora de fer millores....Hi ha molta feina a fer!
Per cert, en la via catalana, a molts del Bages ens va tocar anar al tram Hospitalet de l’Infant – Vandellòs .

Xiruquero-kumbaià ha dit...

L'emplenament, amb escreix, dels trams de les Terres de l'Ebre, ha estat, sens dubte, un dels aspectes més reeixits de la Via Catalana. Tots plegats ens ho mereixíem, ebrencs i no ebrencs.
Tant de bo que temps a venir, esperem que proper, puguem, amb els nostres propis recursos, anar fent tot allò que el país necessita, de tramuntana a migjorn i de llevant a ponent.

Gatsaule ha dit...

Molt bé, si senyor!! I cada dia estem més a prop.

Això és un avió que ja s'ha enlairat mentre alguns encara es pensen que estem a l'aeroport....