dimecres, 12 de març del 2008

"Si tu no vas..."


No em sobta sentir als tertulians de tot ordre trobar molt "encertat" l’eslògan publicitari de: "Si tu no vas, ellos vuelven".
Han vist els pabrotets al nadó hi han conclòs que és gat, no gata.

No m’estranya per dues raons: mai fa nosa dir "guapo" al guanyador, primera, i segona, avui dia tenir un seient a una tertúlia és com tenir una canongia que, naturalment, cal conservar.
Es veu que el missatge a això que s’en diu "la ciutadania", ha de ser com la baralla del pati de col·legi: "tu ets un merda…, doncs tu, encara més, tu ets un merda i mitja.." O sia, que m’has de votar a mi, que sóc un merda, perquè l’altre és merda i mitja.
Un nivell, en el que s’ha situat la majoria d’aquest país, de déunidó.

Diuen que el mes que ve començaran les obres per destruir l’alzinar del Tibidabo i fer-hi una mena de "dragon khan", barrabassada de la que he parlat en més d’una ocasió.


Barrabassada endegada i mantinguda per l’ajuntament de Barcelona (sostenella y no enmendalla), contra tots els grups de l’oposició, per els que avisaven que "ellos vuelven" i pels que es diuen "ecologistes de veritat".

"Si tu no vas, ellos vuelven". "Ellos" no han tornat.

En tenim prou –i massa- amb els que "ya estàn aquí".


1 comentari:

esparver ha dit...

A mi només em queda la pregunta de on és la internacional papanates preogressista quan fa falta (a banda de votar a favor de carregar-se l'alzinar que és el que han fet).