dilluns, 10 de novembre del 2008

M'estreno d'Imserso

Que què?
Doncs això. Que m'estreno en això que en diuen "Envejecimiento Activo" (fot-li que és de Reus!)
Resulta que la dona i jo demà ens en anem a Menorca amb un viatge de l'Imserso (ufff) i serà la primera vegada.
Deixem-nos de punyetes: això d'anar amb l'Imserso és tota una "experiència". Resulta que ja som prou grans com per a esser admesos en aquest programa. Punt número ú.
Dos, és un viatge col·lectiu, doncs no hi ha possibilitat de fer-ho cadascú pel seu compte, llevat dels viatges peninsulars, i això dels viatges col·lectius és una cosa que, com més va, menys m'agrada.
Tres, l'interrogant de com anirà tot plegat.

Tinc amics que ja hi han anat i tothom n'està prou content, per bé que n'hi ha que s'han tornat prou selectius a l'hora de triar -quan han pogut- un viatge. Del que no hi ha dubte és que el preu és un regal. Déunidó el que deu pujar la partida dels pressupostos de l'estat destinada a portar a passeig els vells. Ben pensat, i si ens rebaixéssin els impostos i que tothom s'espallongués? Però això ja és tota una altra història.

El que sí que em fa gràcia és això d'anar a Menorca al novembre. Son llocs, les Illes i d'altres, que només sonen com a destinació de vacances dels pencaires. I això d'anar-hi el novembre, quan tothom estarà treballant i en dates no platgeres, em fa la sensació que podrà ser força més entretingut. I interessant.

En fi, ja veurem.

1 comentari:

Gatsaule ha dit...

Espero que ben aviat ens regalis amb aquestes noves sensacions, segur que seran ben crítiques.

Dels qui conec que hi van, veig que s'ho agafen de manera positiva i Déu n'hi dó de com ho aprofiten !