dilluns, 19 de gener del 2009

Marxem d'excursió


Sí, el Xiruquero-kumbaià, o sia jo, i la santa que l’aguanta, o sia la meva dona –o jo l’home d’ella- ens en anem a passar uns quants dies a la Marina Baixa.
Ep, cosa fina.

D’aquí a una estona acabarem de fer les maletes. Aquests darrers dies he estat recopilant informació, que només faré servir en part molt minsa, com em sol passar, però com que la preparació d’una excursió és ja començar a fruir-la, doncs no me n’he estat.
Vam estar en aquella comarca deu fer uns vint-i-vuit o trenta anys (uff.. ara toca dir allò de "com passa el temps!!), i en tinc un gran, però ja esvaït, record, de manera que tornarà a ser, sens dubte, una nova descoberta. Vulgues que no, amb trenta anys aquests ulls xiruqueros han guanyat diòptries, però també capacitat de "veure".
El primer, segur. El segon em sembla que sí.

M’he guiat molt per l’excel·lent web de la Colla Muntanyenca del Campello. "Qui coneix la terra, l’estima" diu just sota el seu nom, on hi ha un desplegable amb moltes excursions.
Curiosament no fa gaire (vegeu els seus posts de 17 de desembre i anteriors) el
Muntanyenc va estar per aquelles terres i ens va obsequiar amb varies ressenyes amb la qualitat amb què ens té acostumats. No li seguiré les passes, tot i que faré ús de la seva informació, perquè el meu vol ja és més curt, per una banda, i perquè preveiem de fer les excursions tant a peu com en cotxe.

Diu que a l’hotel hi ha wifi a totes les habitacions, de manera que ens enduem el portàtil. Així podrem seguir els blocs que visitem i jo fer bullir l’olla del Xiruquero-kumbaià.

Vaig a fer la meva maleta.

3 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Veig que darrerament no pares quiet... Clar que ara que marxeu, precisament jo acabo de tornar-ne, de vacances, més cap al nord on diuen tot allò de la gent més no sé què i que sempre costa de creure.

Espero que pogueu gaudir d'aquelles raconades i que us faci uns bons dies. Esperarem les històries a la tornada!

M. Antònia ha dit...

Quina sort que puguis anar cap allà. He fet una ullada a la web de Campello i m'ha agradat el video de com agafen l'herba per fer les trenes. Tenen una web interesssant. Espero que t'ho pasis d'allò més bé i puguis guardar "records". Feliç estança!

Xiruquero-kumbaià ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.