divendres, 27 de novembre del 2009

Calers





Al començament de l’actual sistema democràtic (o pre-democràtic), després d’un període d’efervescència, els que ho volien van aconseguir que se’ls permetés fer objecció fiscal per evitar que part dels seus impostos vagin a l’exèrcit. (Santa innocència!).


Com m’agradaria també poder fer objecció fiscal, però per a d’altres destinacions (¿) dels nostres impostos. (Igualment, Santa innocència!).

7 comentaris:

Clidice ha dit...

sip: santa innocència! :)

en Girbén ha dit...

M'ho he llegit i rellegit. M'he dit: calma, torna't a mirar aquesta xifra. Passa-la a antigues pessetes...

Després he volgut saber qui coi són el receptors d'aquesta xifra (o els intermediaris de l'estafa), i aquí se m'ha glaçat el cor: http://www.itineraria.es

El nostre país té de tot. Té Palaus i ara té Serralades.

esparver ha dit...

Per dir-ho suaument: Sense comentaris!!!

El negoci d'alguns ens fotrà, i molt.

Mercè Solé ha dit...

Jo sóc dels de l'objecció fiscal, durant més de vint anys... Tot i que quan se'ls reventa una roda a l'exèrcit encara em sento culpable!
No sé si donaré per a tantes objeccions possibles com van sortint. Però està molt bé posar damunt la taula aquestes coses.
Mercè

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Clídice, que vol dir Sip? Llatí no ho deu ser, oi?

Girbén, no, no ho passis a pessetes que encara resulta més esgarrifós! Quina claredat més enlluernadora la del web d'aquesta empresa, eh?

Esparver, ja ens fot. I molt.

Mercè, no t'has de sentir culpable quan es rebenta una roda d'un vehicle de l'exèrcit, que hi ha moltes maneres d'aplicar les partides pressupostàries. Malgrat l'objecció fiscal.
Oi que d'estar en guerra a l'Afganistà, per exemple, també en diuen "missió de pau"? Les paraules es poden fer anar de moltes maneres, i els pressupostos, també.

Clidice ha dit...

col·loquial: si :) diguem que és un "si" pronunciat :)

M. Antònia ha dit...

Quins pressupostos, és fàcil gastar els diners que res costen. No més amb decrets de una nova llei apujant imostos i el més tonto que no pagui que ho trobarà... No podem continuar així!