dissabte, 18 de setembre del 2010

19,7º, 75%

Aquestes son les dades de temperatura i humitat al balcó de casa, ara que son prop de quarts de deu.
Carrers humits, sensació de tardor.

Dissabte. Res d'especial a l'agenda. El que haig de fer prou que me'n recordo, no calia que ho apuntés a l'agenda: preparar les coses per a demà, que farem cap amb la colla a Ribes de Freser, un grup per a fer una excursió a peu i un altre grup per anar a passejar, que potser pujarà a Núria.
La previsió del temps per a demà, a Ribes, diu que a les vuit del matí hi haurà 8 graus i 98% d'humitat. Ep!, fred. Atenció que els refredats no cal comprar-los, son de franc, es regalen.
Haig de triar bé la roba. 
Diu que els que anem a fer l'excursió a peu dinarem pel camí, abans de retornar a Ribes. Llàstima, perquè amb aquest temps m'agradaria més entaular-me. Vés a saber, no tindria res d'estrany, que el terra encara estigui mullat per les pluges recents. Cul a terra i entrepà a migdia no em sembla la millor opció.
Els passejadors s'ho muntaran més bé això del dinar...

Em fa il·lusió, mira, l'excursió de demà. De les Terres de l'Ebre al Ripollès, això si que és un bon canvi.
Ara que m'en recordo, fa uns anys per aquest temps, que vam sortir de Sant Pau de Seguries, el fred em va fotre un cop de tralla a la ronyonada que vaig menester Déu i ajuda per anar pujant. L'ajuda va consistir en drogar-me amb una pastilla d'àcid acetil-salicílic, o sigui Aspirina, que sempre se n'ha de portar a la farmaciola de la motxilla.
(Va home, que tampoc és qüestió de cridar el mal temps).

Ah, i m'emportaré els dos bastons d'alumini, els 2.0, per a veure si tanmateix em son d'utilitat a la pujada.

Una omissió: no poso cap fotografia.
Una excusa: ja em perdonarà qui sigui que aquest remugar no tingui cap interès, però és que el  bloc de motxilla és bon noi i m' ho aguanta tot.


2 comentaris:

esparver ha dit...

No pares noi. M'agradaria saber viure al teu ritme i seguir badant...

Pere de can Peret ha dit...

Molt bo això de fer tastets de país, avui a les Terres de l’Ebre, demà al Ripollès. Quina marxa!