diumenge, 29 de desembre del 2013

Sant Esteve 2013












9 comentaris:

Marta ha dit...

Pere! Veig que fas la competència manuscrita al President de la Generalitat. Haurem tots de tornar a l'estilogràfica. Tant que m'agradava!
Cuida't el genoll per acabar bé l'any, ja que el proper se'ns prepara mogudet!

Pere de can Peret ha dit...

Vaja amb els bastons telescòpics...veig que els tens una mica “entravessats”. Espero que la batzegada del genoll, no sigui res!

Recordant el que un dia vas comentar, si abans de la Candelera tens ganes de veure el pessebre del Collbaix, ja ho saps.

Bona entrada d’any!

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Ah si, Marta? el President ha fet una carta manuscrita? Jo no he rebut res.
És que m'agrada el manuscrit i fer operacions aritmètiques senzilles. Per allò de no oblidar, saps?
A veure, a veure si la carcassa no fa massa nyigui-nogui.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Gràcies Pere, de moment anirem provant com van les frontisses.
Que tingueu vosaltres també un bon any vinent.

Albert ha dit...

Jo hi vaig pujar diumenge, però amb un recorregut circular. Santa Creu, Can Ribes, i fins a la creu, i de baixada pel senderó, altre con a Santa Creu.
Un matí preciós, per a una excursió que fem tradicionalment amb els amics el darrer diumenge de l'any.
I parlant d'això, feliç anys a tot hom, a veure si el 2014 si que si...

Ramon ha dit...

D'entrada, sorprèn una mica un manuscrit en un blog a l'època de la tipografia informàtica, però a mesura que vas llegint, sembla que sentis el seu contingut més autèntic, més directe, més íntim. Serà perquè aquesta és la manera en què molts de nosaltres ens vàrem expressar sobre el paper durant molts anys. Reconec que ara em costa agafar una estilogràfica, però no descarto fer-ho i tornar de tant en tant a practicar.
Et felicito pel text i per la lletra. Celebro que la culada no hagi tingut conseqüències i que serveixi per calibrar i assegurar els pals cada vegada que els tornis a agafar. Bon Any!

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Albert, des que fa molts anys van obrir la pedrera de Can Ferrés que no pujo a la creu des de can Ribes. Es passa bé ara?
Que tingueu vosaltres també un bon any nou!

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Ramon, ja sabem que el temps, allò que s'empassa no ho regurgita. Simplement pot quedar en el record més o menys fidel. Com aquells dies previs a Nadal en que rebies -i escrivies- felicitacions per correu.
D'allò al "whatsapp" en un obrir i tancar d'ulls. Oi?
M'ha agradat prendre'm la llicència d'escriure aquest article a mà. No és la primera vegada i espero que no sigui la darrera.
Bon 2014 igualment!

Albert ha dit...

Si, es puja sense cap problema.
Pista fins a Can Farrés, i senderó a la cantera. Allí a l'esquerra a buscar les pistes construïdes per a la extracció de la roca, que enllacen al final amb les que pugen per la vesant sud.