diumenge, 12 de gener del 2014

Espai protegit Remolar - Filipines





8 comentaris:

Ramon ha dit...

Un sensacional vídeo sobre un indret en el que sempre he disfrutat: paissatge, fauna, etc. La única pega: els avions, és clar. Però, com els ocells del Delta del Llobregat, quan et concentres en l'obervació del que tens davant, arribes a bloquejar una mica l'estrèpit dels ocellots metàlics.

Albert ha dit...

molt ben "retratat" l'ambient del delta!!!

Gatsaule ha dit...

El lloc és molt interessant i sorprèn realment com els ocells "passen" del soroll dels avions. Però jo no he estat mai capaç d'aguantar-lo gaire estona, dec ser més sensible que ells!!

Xiruquero-kumbaià ha dit...

La veritat Ramon, és que em va sorprendre fins a quin punt les variades espècies d'aus -totes les que hi ha- ignoren els avions i fan la seva vida tranquil·lament (suposo). Tal vegada hauríem de concloure que és una demostració més de la seva capacitat d'adaptació.
Però no deixa de ser admirable.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Albert, vaig parlar de tu als companys en comentar d'aquells "caçadors" dels aguaits armats amb unes màquines i teleobjectius impressionants, com deuen ser els teus, quan un company em va dir "jo no trec la digital..."

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Gatsaule, doncs t'asseguro que veient envolar-se i aterrar aus i avions, Arquimedes em va tenir prou entretingut. I dues idees repetitives -com el soroll-: les comparacions son odioses i, malgrat la física, que els ocellots metàl·lics volin és un miracle.

Racons de la nostra terra ha dit...

m'ha agradat aquest muntatge del video però trobo a faltar les cròniques que acompanyen sempre els vostres articles que fan de tan bon llegir.
salutacions

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Gràcies Maria. De fet, l'excepció confirma la regla.